Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzený pstruh s hruškami

fotka Uzený pstruh s hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Uzený pstruh s hruškami:

4 uzené filety ze pstruha bez kůže  | 60 g řeřichy  | 1 malá čekanka radicchio (natrhaná na kousky)  | 2 zralé hrušky  | 2 lžíce citrónové šťávy  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžičky strouhaného křenu  | 3 lžíce zakysané smetany  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Uzený pstruh s hruškami:

Řeřichu a čekanku radicchio dáme do misky. Filety ze pstruha nakrájíme na nudličky a přidáme do misky. Hrušky rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Dáme je do jiné misky, pokapeme polovinou citrónové šťávy a promícháme. Hrušky pak přidáme do salátu. Zbývající citrónovou šťávu smícháme s olivovým olejem, dle chuti osolíme a opepříme a nalijeme na salát. Promícháme a upravíme do salátové mísy. Křen smícháme se zakysanou smetanou a naneseme na salát.


Fotky receptu Uzený pstruh s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený pstruh s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !