Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vajíčková srdce

fotka Vajíčková srdce
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Vajíčková srdce:

2 ks dlouhých Vídeňských párků  | 2 ks vajec  | 100 g ementálu  | 50 g parmezánu  | sůl  | pepř  | mletá sladká paprika  | sekaná petržel nebo pažitka

Postup přípravy receptu Vajíčková srdce:

Plech vyložme pečícím papírem. Párky podélně rozřízneme, pouze u jednoho konce necháme cca 2-3 cm vcelku. Párek přetočíme vnitřní stranou ven a vytvoříme tvar srdce, které dáme na pečící papír. Nastrouháme oba dva druhy sýrů - každý zvlášť. Ementálem vyplníme vnitřky srdcí, hlavně okraje dobře přimáčkneme k párku. Do středu srdíčka vyklepneme po vajíčku. Povrch zlehka posolíme, opepříme a popaprikujeme a zasypme strouhaným parmezánem a bylinkami. Vložíme do trouby na cca 190 stupňů a pečeme zhruba 10-15 minut. Jako příloha se hodí pečivo, ale lze např. i bramborová kaše. Je to vhodná večeře.


Fotky receptu Vajíčková srdce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vajíčková srdce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !