Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 09.06. 2025
Dnes má svátek Stanislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valašská fazolová kyselica

fotka Valašská fazolová kyselica
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Valašská fazolová kyselica:

150 g uzeného bůčku  | 1 klobása  | 120 g drobných fazolí  | 1,25 l vody  | 0,25 l zakys. smetany  | 1 lžíce hladké mouky  |  sůl  | 1 cibule  |  sladká paprika  |  bobkový list  |  nové koření  |  česnek  |  pepř  |  ocet  |  cukr  |  slanina  |  pažitka

Postup přípravy receptu Valašská fazolová kyselica:

Předem namočené fazole dáme vařit spolu s uzeným bůčkem, cibulí, novým kořením, bobk. listem a černým pepřem. Až budou fazole uvařené, vyjmeme maso, nakrájíme ho na kostičky a přidáme zpět k fazolím. Uvařenou cibuli rozkrájíme nadrobno a také jí vrátíme zpět k fazolím. Vyjmeme koření, k fazolím a masu přidáme zakysanou smetanu rozmíchanou s moukou, malé kostičky rozškvařené slaninky a na půlkolečka rozkrájenou klobásu, osolíme a povaříme. Dochutíme rozetřeným česnekem, mletou paprikou, mletým pepřem, pažitkou, špetkou cukru a troškou octa.


Fotky receptu Valašská fazolová kyselica:

Valašská fazolová kyselica
Valašská fazolová kyselica
Valašská fazolová kyselica
Fotky vložil: avalanche2 
Hodnocení receptu Valašská fazolová kyselica
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !