Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.04. 2025
Dnes má svátek Izabela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valašská kyselica

fotka Valašská kyselica
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Valašská kyselica:

1 litr vývar z kostí a zeleniny nebo bojónu  | 500 g brambory  | 2,5 dcl kyselá smetana  | 2,5 dcl mléko  | 1 ks žloutek  | špetka kmín  | 15 dkg hladká mouka  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Valašská kyselica:

Oloupané brambory nakrájíme na kostky a vaříme je s kmínem v osolené vodě, až jsou skoro měkké. Potom vodu slijeme. Do mléka vsypeme mouku, vlijeme smetanu a žloutek. Mírně rozšleháme a touto směsí zalijeme vařené brambory ponořené ve vývaru z kostí a zeleniny. Hotovou valašskou kyselicu ochutíme pepřem a solí a dovaříme.


Fotky receptu Valašská kyselica:

Valašská kyselica
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Valašská kyselica
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc