Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.12. 2024
Dnes má svátek Judita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valašské řezy

fotka Valašské řezy
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Valašské řezy:

250 g drůbežích jater  | 500 g svíčkových řezů  | 1 ks cibule  | 2 lžíce kečupu  | 1 dl červeného vína  |  feferonka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Valašské řezy:

Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a drůbeží játra. Lehce naklepané svíčkové řezy pak také z obou stran opečeme. Játra a maso vyjmeme, do výpeku přidáme kečup, víno a už jen krátce povaříme. Těsně před podáváním dochutíme solí, pepřem a nasekanou feferonkou. Vhodnou přílohou jsou vařené nebo pečené brambory.


Fotky receptu Valašské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Valašské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !