Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vanilkový krém s rybízem

fotka Vanilkový krém s rybízem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Vanilkový krém s rybízem:

250 g měkký tvaroh  | 500 ml mléko  | 1 ks vanilkový pudink  | 3 lžíce cukr krupice  | 1 ks vanilkový cukr  |  červený rybíz podle chuti

Postup přípravy receptu Vanilkový krém s rybízem:

Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink podle návodu na obalu a necháme prochladnout. Potom do něj vmícháme tvaroh utřený s vanilkovým cukrem a trochou opraného a osušeného rybízu.



Rozdělíme do misek a dáme vychladit. Vychlazený vanilkový krém s rybízem ještě před podáváním ozdobíme podle naší fantazie kuličkami rybízu nebo jiným ovocem, případně kopečky ušlehané smetany.


Fotky receptu Vanilkový krém s rybízem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vanilkový krém s rybízem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice