Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Vařený candát s pikantní omáčkou:
4 porce candáta
| 4 dl vody
| sůl
| 1 dl přírodního bílého vína
| OMáčka: 100 g majonézy
| 1 jablko
| 2 lžíce jogurtu
| sůl, citronová šťáva, cukr, worcester
Postup přípravy receptu Vařený candát s pikantní omáčkou:
Přímo do majonézy nastrouháme na křenovém struhadle oloupané jablko, přidáme jogurt, dobře rozšleháme a ochutíme solí, citronovou šťávou, cukrem a worcesterem. Candáta opatrně uvaříme v osolené, vínem okyselené vodě, vyjmeme děrovanou lopatkou a rozdělíme na talíře. Přelijeme omáčkou s vařenými nebo opékanými brambory.
Fotky receptu Vařený candát s pikantní omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!