krém
| 2 ledové kaštany
| 2 šlehačky
| na ozdobu
| 1 margot čokoláda
| těsto
| 220 g cukru
| 220 ml vlažného mléka
| 110 ml oleje
| 3 vejce
| 2 lžíce kakaa
| 440 ml polohr. mouky
| 1 prdop
Postup přípravy receptu Velice dobré kostky:
Krém si musíme udělat den předem. Svaříme smetanu ke šlehání s nalámanou čokoládou ledové kaštany, přičemž se musí opravdu vařit.
Elektrickým šlehačem vypracujeme ze surovin těsto. Těsto dáme péct do vymazaného a vysypaného pekáče. Upečený korpus necháme vychladnout.
Smetanu vyšleháme v pevný krém. Nepoužíváme ztužovač a šlehačku, ihned šleháme na nejvyšším stupni, tak dosáhneme krásného, hustého krému. Krém natřeme na vychladlý korpus a kostky posypeme hustě nastrouhanou margotkou.
Fotky receptu Velice dobré kostky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!