Hrajte s námi SUDOKU online !
Kdy slavíme Den otců v roce 2025?
Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Léto - čas jahod
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Mleté maso
Králičí maso
Telecí maso
Skopové maso
Jehněčí maso
Zvěřina
Uzeniny
Vnitřnosti
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Pátek 06.06. 2025
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Masitá jídla
/ Jehněčí maso
Velikonoční jehněčí
Vložil:
Chrastova
Porcí:
4
Doba přípravy:
40 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
10
Použité suroviny receptu Velikonoční jehněčí:
0,75 kg jehněčí kotlety | sůl a pepř | olej | 2 cibule | hladká mouka | bobkový list | 1 sklenka bílého vína | 1/2 lžičky divokého koření | 1 lžíce hladké mouky | 1 kostka Maggi šťávy k vepřovému masu
Postup přípravy receptu Velikonoční jehněčí:
Jednotlivé kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem.
Ochucené kotlety naskládáme do mísy, prosypeme velmi jemně nakrájenou cibulí a necháme několik hodin odležet.
Než začneme kotlety smažit, očistíme je od cibule a obalíme v mouce. Potom je osmahneme na horkém oleji z obou stran dozlatova.
Maso vyjmeme a do výpeku přidáme cibulku, v níž byly kotlety naloženy. K cibulce přidáme koření a zalijeme vínem, ve kterém jsme rozmíchali mouku.
Vzniklou omáčku za stálého míchání povaříme. Podle potřeby přidáme vodu nebo šťávu z MAGGI Šťávy k vepřovému masu.
Kotletky vložíme zpět do omáčky a ještě chvíli dusíme.
Poté omáčku podle potřeby dochutíme a zředíme.
Fotky receptu Velikonoční jehněčí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Velikonoční jehněčí
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Velikonoční jehněčí
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Kapustové kapsičky v česnekovém těstíčku
Ruláda z králíka
Sýr na dvakrát
Zapečené kuřecí maso s olivami a bramborovou
…
Hořící kuřecí řízky s madlemi-varianta pro
…
Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
Maso dvou chutí
Drůbeží maso se zeleninou - pro kojence
Obalované omelety s mrkví na smetaně
Kuře plněné salámem a sýrem
Kachna na pomerančích a hříbkách
Makarony s citronovo-smetanovou omáčkou
Králík s hořčicí
Kuřecí špízy se slaninou a zeleninou
Zelné závitky plněné kuřecím masem
Rumcajsovy kotlety
Kuřecí prsíčka s artyčoky dušená na hroznovém
…
Piperad - zeleninová směs se šunkou
Kotlety na křenu
Vepřové s houbami a rozmarýnem
Aktuální soutěže
Soutěž o Frosch nepostradatelné pomocníky při úklidu kuchyně a koupelny.
Hrajte o balíčky s pomocníky na zavařování Dr. Oetker.
Soutěž o křupavou ovocnou novinku PUF kostky od Ovocňáku.
Vyhrajte šumivé tablety Revital Botanicals pro vaše zdraví a vitalitu.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!