Jak vyfouknout velikonoční vajíčko
Velikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Beran - roční horoskop na rok 2025
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Mleté maso
Králičí maso
Telecí maso
Skopové maso
Jehněčí maso
Zvěřina
Uzeniny
Vnitřnosti
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
pondělí 31.03. 2025
Dnes má svátek Kvido
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Chytrá žena
Hlavní strana
/
Recepty
/
Masitá jídla
/ Jehněčí maso
Velikonoční jehněčí
Vložil:
Chrastova
Porcí:
4
Doba přípravy:
40 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
10
Použité suroviny receptu Velikonoční jehněčí:
0,75 kg jehněčí kotlety | sůl a pepř | olej | 2 cibule | hladká mouka | bobkový list | 1 sklenka bílého vína | 1/2 lžičky divokého koření | 1 lžíce hladké mouky | 1 kostka Maggi šťávy k vepřovému masu
Postup přípravy receptu Velikonoční jehněčí:
Jednotlivé kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem.
Ochucené kotlety naskládáme do mísy, prosypeme velmi jemně nakrájenou cibulí a necháme několik hodin odležet.
Než začneme kotlety smažit, očistíme je od cibule a obalíme v mouce. Potom je osmahneme na horkém oleji z obou stran dozlatova.
Maso vyjmeme a do výpeku přidáme cibulku, v níž byly kotlety naloženy. K cibulce přidáme koření a zalijeme vínem, ve kterém jsme rozmíchali mouku.
Vzniklou omáčku za stálého míchání povaříme. Podle potřeby přidáme vodu nebo šťávu z MAGGI Šťávy k vepřovému masu.
Kotletky vložíme zpět do omáčky a ještě chvíli dusíme.
Poté omáčku podle potřeby dochutíme a zředíme.
Fotky receptu Velikonoční jehněčí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Velikonoční jehněčí
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Velikonoční jehněčí
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Kachna na pomerančích a hříbkách
Kuře na divokém koření
Pikantní kuřecí stehna s ananasem a banánem
Kuře dušené s mandlemi
Pršutová prsíčka
Rychle a vždy s úspěchem
Pečené kuře v zelenině
Kuře s pomerančem a vlašským ořechem
Svíčkové řezy po japonsku
Kuřecí malachit
Špenátové nudle s kuřetem a nivou
Rychlé kuře
Kuře s bylinkovou nádivkou
Kuře s vinnou omáčkou
Plněné okurky na paprikové omáčce s divokou
…
Kuřecí maso s polentovými řezy
Exotické kuřátko s rýží a ananasem
Kroketky z rybího filé
Kuře dušené s hráškem
Špenátová roláda s citronovou omáčkou
Aktuální soutěže
Vyhrajte balíčky pro snadné velikonoční pečení od Dr. Oetker.
Soutěž o romantickou knižní novinku Farma štěstí.
Soutěž o novinku pro vybíravé pejsky: Brit Care Mini RAW DELIGHTS.
Soutěž o masážní přípravky ALPA Sport na zátěž a po námaze.
Komerční prezentace
Velikonoční kuřecí sekaná. Zdravé
a lehce stravitelné mleté kuřecí maso - Nechte se inspirovat !!!
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!