Jeřabiny - nejoblíbenější recepty
Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Mleté maso
Králičí maso
Telecí maso
Skopové maso
Jehněčí maso
Zvěřina
Uzeniny
Vnitřnosti
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Vánoce
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Chytrá žena
Hlavní strana
/
Recepty
/
Masitá jídla
/ Jehněčí maso
Velikonoční jehněčí
Vložil:
Chrastova
Porcí:
4
Doba přípravy:
40 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
10
Použité suroviny receptu Velikonoční jehněčí:
0,75 kg jehněčí kotlety | sůl a pepř | olej | 2 cibule | hladká mouka | bobkový list | 1 sklenka bílého vína | 1/2 lžičky divokého koření | 1 lžíce hladké mouky | 1 kostka Maggi šťávy k vepřovému masu
Postup přípravy receptu Velikonoční jehněčí:
Jednotlivé kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem.
Ochucené kotlety naskládáme do mísy, prosypeme velmi jemně nakrájenou cibulí a necháme několik hodin odležet.
Než začneme kotlety smažit, očistíme je od cibule a obalíme v mouce. Potom je osmahneme na horkém oleji z obou stran dozlatova.
Maso vyjmeme a do výpeku přidáme cibulku, v níž byly kotlety naloženy. K cibulce přidáme koření a zalijeme vínem, ve kterém jsme rozmíchali mouku.
Vzniklou omáčku za stálého míchání povaříme. Podle potřeby přidáme vodu nebo šťávu z MAGGI Šťávy k vepřovému masu.
Kotletky vložíme zpět do omáčky a ještě chvíli dusíme.
Poté omáčku podle potřeby dochutíme a zředíme.
Fotky receptu Velikonoční jehněčí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Velikonoční jehněčí
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Velikonoční jehněčí
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Velikonoční rolka
Bulharské kuře po gabrovsku
Kuřecí maso s feferonkami a zelím
Velikonoční kapsa
Makaróny s chřestem
Kuřecí stehna v zeleninové směsi
Nepravý mozeček
Drůbeží bramborová hnízda s Lučinou
Masová nádivka zapečená v bramborách
Čokoládové mole s krůtím masem a ovocem
Smažené sýrové roládky
Vepřové maso s bambusem a ananasem
Ďábelská panna
Gratinovaný kuřecí guláš
Kuřecí prsa s řapíkovým celerem
Zapékaná pochoutka
Zapečené vepřové plátky s paštikou
Kuře s vejci na misce rýže
Krůtí stehna se sušeným ovocem
Špíz z králičího masa s žampióny a hruškou
Aktuální soutěže
Soutěž o dýňový voňavý balíček od Oriflame.
Soutěž o dokonalé detektivní čtení Smrt na výletní lodi.
Soutěž o báječné bylinky Alta Herba – vyhrajte přírodní pomocníky pro imunitu a dýchání.
Soutěž o nový japonský kartáč na vlasy i pokožku Dtangler Gold.
Náš tip
Další tipy
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!