Použité suroviny receptu Velikonoční nádivka - celoroční verze :
rohlíky nebo housky
| 3 vejce
| 1.5 l mléka
| sůl
| pepř
| MAGGI Harmonie Chuti
| uzené maso
| petržel (kopřivy, bazalka, pažitka)
| vlašské ořechy
| tuk
| strouhanka na vysypání pekáče
Postup přípravy receptu Velikonoční nádivka - celoroční verze :
Do mísy nakrájíme na kostičky rohlíky nebo housky.
V mléce rozšleháme žloutky, sůl a pepř. Směsí zalijeme pečivo.
Nakrájíme nebo nameleme uzené (může být i pečené vepřové) maso a ořechy. Vše smícháme dohromady, dochutíme MAGGI Harmonií Chuti a zelenými bylinkami. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.
Přebytečnou nádivku pečeme ve vymaštěném a vysypaném pekáčku 30 - 45 min.
Fotky receptu Velikonoční nádivka - celoroční verze :