Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Velikonoční pečeně po švýcarsku

fotka Velikonoční pečeně po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Velikonoční pečeně po švýcarsku:

2 lžíce oleje  | 20 g másla  | 1 kg králíka  |  sůl  |  pepř  | 6 lístečků šalvěje  | 1 lžička rozmarýnu  | 100 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Velikonoční pečeně po švýcarsku:

V hlubokém kastrolu se silným dnem rozehřejeme máslo a olej a králíka na něm dohněda opečeme. Lístečky šalvěje namočíme na chvilku do lžíce červeného vína, pak je jemně nakrájíme a spolu s rozmarýnem přiložíme k masu. Maso osolíme, opepříme a přiklopené pokličkou 3 minuty dusíme. Poté maso zalijeme vínem a v předehřáté troubě asi 1 hodinu pečeme. Během pečení se přesvědčíme, zda se šťáva nevypekla a je-li nutno, maso podlijeme trochou horké vody. Upečené králičí maso vyjmeme a dáme do nahřáté mísy. Šťávu rozředíme trochou vody, rozmícháme a krátce povaříme. Můžeme ještě podle chuti okořenit, pak šťávou přelijeme maso a podáváme.


Fotky receptu Velikonoční pečeně po švýcarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční pečeně po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !