Postup přípravy receptu Věnečky s krémem:
Mouku nasypeme do mísy. Zahřejeme mléko, vložíme do něj droždí a vmícháme trochu mouky. Pak necháme na teplém místě asi 15 minut kynout. Roztavíme máslo, do mísy dáme Vejce, 3 lžíce cukru a sůl, přimícháme másla a vlijeme kvásek. Z přísad vypracujeme hladké těsto. Necháme odpočinout přibližně 30 minut. Tukem vymažeme 9 formiček, které naplníme do poloviny těstem. 20 minut necháme odležet. Potom pečeme v troubě asi 20 minut. Necháme vystydnout na koláčové mřížce a vyklopíme. Připravíme si polevu tak, že smícháme pomerančovou šťávu, pomerančový likér a 1 balíček vanilkového cukru. Polevou pak potřeme věnečky. Krém: Smícháme tvaroh, vanilkový cukr, citrónovou šťávu a zbylý cukr. Ušleháme smetanu se ztužovačem a přidáme ke směsi. Umícháme krém, kterým naplníme věnečky a podáváme.