Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Venkovský biftek

fotka Venkovský biftek
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Venkovský biftek:

6 tenkých bifteků  | 1 hrnek vody  | 4 lžíce oleje  | 4 lžíce octa  | 1/8 lžičky kmínu  | 1/4 lžičky černého pepře  | 1/2 lžičky soli  | 1 velká cibule, nakrájená na kolečka  | 4-5 větviček petrželové nati

Postup přípravy receptu Venkovský biftek:

Bifteky naklepeme paličkou. Na pánev dáme vodu, olej, ocet, kmín, pepř, sůl, cibuli a petržel a vše přivedeme do varu na prudkém ohni. Dovnitř vložíme bifteky a přikryjeme pokličkou. Vaříme 3-4 minuty z každé strany. Venkovský biftek podáváme s bramborami či rýží.


Fotky receptu Venkovský biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Venkovský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice