Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Venkovský biftek:
6 tenkých bifteků
| 1 hrnek vody
| 4 lžíce oleje
| 4 lžíce octa
| 1/8 lžičky kmínu
| 1/4 lžičky černého pepře
| 1/2 lžičky soli
| 1 velká cibule, nakrájená na kolečka
| 4-5 větviček petrželové nati
Postup přípravy receptu Venkovský biftek:
Bifteky naklepeme paličkou. Na pánev dáme vodu, olej, ocet, kmín, pepř, sůl, cibuli a petržel a vše přivedeme do varu na prudkém ohni. Dovnitř vložíme bifteky a přikryjeme pokličkou. Vaříme 3-4 minuty z každé strany. Venkovský biftek podáváme s bramborami či rýží.
Fotky receptu Venkovský biftek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!