Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová játra a la castellana

fotka Vepřová játra a la castellana
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřová játra a la castellana:

1 cibule  | 1 chilli paprička  | 4 stroužky česneku  | 1 dl olivového oleje  | 500 g vepřových jater  | 1 lžíce sladké, pomleté papriky  | 500 g sterilované, vepřové krve  | 2 lžíce rajské pasty  | 2 bobkové listy  | 1/2 skleničky vinného octa  |  sůl  |  nasekaná petrželka

Postup přípravy receptu Vepřová játra a la castellana:

Posekat cibuli, chilli papričku a česnek na velice jemno. Osmažit na chvíli na oleji. Přidat játra nakrájená na proužky a smažit je po 10min. Přidat papriku, nakrájenou krev, pastu, bobkové listy a ocet. Osolit a smažit po dalších 5min. Posypat petrželkou a podávat horké.
P.S.: Nedostanete-li vepřovou krev, pak použijte 3dl dobrého hovězího vývaru a 3dl suchého červeného vína.


Fotky receptu Vepřová játra a la castellana:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová játra a la castellana
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !