Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová játra po tyrolsku

fotka Vepřová játra po tyrolsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřová játra po tyrolsku:

600 g vepřových jater  | 1 menší cibule  | 2 lžíce oleje  | 1 lžička citronové šťávy  | 1 lžička polohrubé mouky  | 1,5 dl smetany  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová játra po tyrolsku:

Do třílitrové nádoby vlijeme olej a necháme jej 2 minuty v mikrovlnce při plném výkonu rozehřát. Játra nakrájíme na plátky, opepříme a v oleji pečeme z každé strany 3 minuty při plném výkonu. Pak játra vyndáme z nádoby, vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme 4 minuty při plném výkonu osmahnout. Přidáme mouku, smetanu, citronovou šťávu a játra. Při plném výkonu ještě 3 minuty vaříme. Nakonec osolíme. Podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Vepřová játra po tyrolsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová játra po tyrolsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !