Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová játra s fazolkami

fotka Vepřová játra s fazolkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřová játra s fazolkami:

1 dl bílého vína  | 1 konzerva zelených fazolek  | 400 g vepř. jater  | 200 g bůčku  |  pepř a sůl  |  hl. mouka  |  olej  |  pažitka  |  pečivo

Postup přípravy receptu Vepřová játra s fazolkami:

Játra nakrájíme n hranolky. Uzený bůček nebo slaninu nakrájíme o něco tenčí. Konzervované zelené fazolky vyklopíme do kastrolku a necháme krátce povařit. Osolíme.
Játra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Párátkem spojíme s plátky bůčku. Tyto špalíčky opečeme v rozehřátém oleji. Pak je vyndáme na talíř. Do šťávy z opékání přidáme mouku, zalijeme vínem a jen krátce povaříme. Ohřáté fazolky vybereme na mísu nebo talířky, přelijeme šťávou z jater a špalíčky poskládáme na fazolky.
Posypeme pažitkou. Podáváme s pečivem.


Fotky receptu Vepřová játra s fazolkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová játra s fazolkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !