Postup přípravy receptu Vepřová játra s jablky a cibulí:
Játra nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme špičkou nože a lehce je přes mikrotenový sáček naklepeme. V misce promícháme hladkou mouku a kmín, játra opepříme a obalíme v hladké mouce s kmínem.
Jablka oloupeme a nakrájíme je na půlcentimetrová kolečka a promícháme se lžící citronové šťávy. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
V pánvi na rozpáleném oleji játra zprudka opečeme z obou stran tak, aby uvnitř zůstala růžová, vyjmeme a uchováme pod alobalem. Do pánve přidáme lžíci másla, vsypeme cibuli a opékáme na mírnějším ohni, dokud nezměkne a nezezlátne. Do této pánve pak přidáme ještě lžíci másla a pár kapek worcestrové omáčky, podle chuti osolíme a opepříme, prohřejeme a šťávou přelijeme jednotlivé porce.
V jiné pánvi na másle opečeme po obou stranách plátky jablíček, po každé straně asi 1 minutu.
Upečená játra osolíme, přelijeme šťávou, obložíme opečenou cibulí a jablky a podáváme.