Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová jatýrka na cibulce:
500 g vepřových jater
| 150 g cibulky
| 60 g sádla
| 40 g hladké mouky
| trochu soli
| trochu kmínu
| trochu pepře
| 250 ml vývaru
Postup přípravy receptu Vepřová jatýrka na cibulce:
Játra omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Na zpěněné cibulce poté pod pokličkou pomalu dusíme játra posypaná kmínem, solí a mletým pepřem. Hotová játra posypeme moukou, podlijeme vývarem ještě chvilku dusíme a případně ještě dosolíme. Podáváme s rýží a salátem nebo s vařeným bramborem a kyselou okurkou.
Fotky receptu Vepřová jatýrka na cibulce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!