Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová krkovička v alobalu

fotka Vepřová krkovička v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřová krkovička v alobalu:

pepř  | 1 paprika  | 1 cibule  | 4 plátky šunky  | 4 plátky vepř. krkovice  | 4 plátky angl. slaniny  |  sůl  |  olej na vymazání

Postup přípravy receptu Vepřová krkovička v alobalu:

Maso volíme podle chuti. Vhodná je kýta, krkovice, kotleta nebo drůbeží prsa. Maso osolíme a opepříme. Cibuli s paprikou očistíme. Cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky.
Na alobal kápneme olej, dáme plátek slaniny a klademe maso. Na maso dál položíme plátek šunky nebo šunkového salámu, cibuli a papriku. Maso pořádně zabalíme, přičemž alobal se nesmí natrhnout. Maso v alobalu dáme do pekáče a trouby vyhřáté na 150 °C a pečeme asi 45 minut.
Maso v alobalu podáváme s brambory, rýží nebo hranolky. Další kombinací je na maso položit poličan, slanější slaninu, ale pak už maso nesolíme.


Fotky receptu Vepřová krkovička v alobalu:

Vepřová krkovička v alobalu
Vepřová krkovička v alobalu
Vepřová krkovička v alobalu
Fotky vložil: tajnostii 
Hodnocení receptu Vepřová krkovička v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !