Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná

fotka Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná:

5 kg vepřových žebírek  | NA MARINÁDU  | 400 g medu  | 500 ml kečupu  | 100 ml oleje  | 50 g soli  | 2 l vody  | 200 g kořenicí směsi s medem  | K PODÁVÁNÍ  |  klasický chléb  |  omáčka sweet chilli sauce

Postup přípravy receptu Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná:

1. Všechny přísady na marinádu promíchejte v míse. Nalijte na žebra a nechte v chladu odležet, nejlépe čtyřiadvacet hodin. Maso díky tomu náležitě nasákne všemi chutěmi a vůněmi.
2. Vyjměte žebra z marinády a zhruba hodinu je pečte v troubě při teplotě 170 stupňů, v horkovzdušné při 150 stupních.
3. Podávejte s chlebem a omáčkou sweet chilli sauce.


Fotky receptu Vepřová žebírka, dozlatova potíraná medem a pikantně okořeněná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová žebírka, dozlatova potíraná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !