Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová žebírka pečená na medu

fotka Vepřová žebírka pečená na medu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová žebírka pečená na medu:

1 kg vepř. žebírek  | 1 dl bílého vína  | 1/2 lžičky zázvoru  | 3 dl vývaru  | na potření  | 2 lžíce medu  | 1/4 lžičky chilli  | 2 žloutky  |  worcestr  |  slazené pomerančové kůry  |  olej

Postup přípravy receptu Vepřová žebírka pečená na medu:

Celé kusy žebírek omyjeme, osušíme a u každé kosti nařízneme do hloubky asi 3 cm.

Připravíme směs na potírání. Smícháme med se žloutky, chilli kořením a worchestrem. Na podlévání žebírek promícháme studený vývar s vínem a mletým zázvorem.

Na pánvi rozpálíme olej, na kterém žebírka prudce z obou stran opečeme. Vložíme je do pekáče i s výpekem. Osolíme, podlijeme připraveným vývarem a pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Asi 15 minut před dokončením, žebírka potíráme medovou směsí a obracíme. Jakmile získají požadovanou zlatohnědou barvu můžeme je podávat.

Pečená vepřová žebírka servírujeme na prkénku se sterilovanou zeleninou, hořčicí, kečupem a pečivem.


Fotky receptu Vepřová žebírka pečená na medu:

Vepřová žebírka pečená na medu
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Vepřová žebírka pečená na medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !