Vložil: | Torta |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 9 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové kostky na cibulce:
200 g libového vepřového masa (kýta, plec, ramínko)
| 15 g másla
| kousek cibule
| dle chuti: sůl
| 3 g solamylu
Postup přípravy receptu Vepřové kostky na cibulce:
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme maso pokrájené na stejně velké kostky, osolíme je a na malém plamínku dusíme pod pokličkou několik minut. Podlijeme je malým množstvím vody, zamícháme a dusíme do změknutí. Šťávu zahustíme solamylem rozmíchaným ve třech lžicích vody a za stálého míchání povaříme dvě minuty.
Obměna:
Maso připravíme podle předchozího předpisu, doplníme jemně rozetřeným česnekem, kmínem nebo pokrájenými houbami a podusíme.
Fotky receptu Vepřové kostky na cibulce:
Fotky vložil: damami,Mangovka,alenab,evulaS33