Postup přípravy receptu Vepřové kostky na kapustě:
Maso si pokrájíme na větší kostky. Cibuli na půlkolečka a česnek na silnější plátky. Vše v pekáči smícháme, dochutíme solí a grilovacím kořením popř. můžeme i pepřem, ale ten skoro nepoužívám. Zakápneme trochou oleje a dáme do předehřáté trouby na 250°C chvilku smažit. Když je to krásně zlatavé, tak to promícháme, podlijeme vodou a dáme pod pokličku masíčko hezky dusit a občas podlijeme(trouba je furt na 250°C). Mezitím si pokrájíme na nudličky kapustu a když je maso skoro měkké, tak přidáme kapustu a pořádně vše promícháme. Potom ještě dusíme asi tak 30-40 minut, dokud maso i kapusta nejsou dokonale měkké. Když je hotovo, tak ještě můžeme dochutit solí, maggim a podáváme s vařeným bramborem nebo je to žrádlo i jen tak s chlebem.