Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.06. 2025
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové kotlety s lečem v alobalu

fotka Vepřové kotlety s lečem v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové kotlety s lečem v alobalu :

4 vepřové kotlety  | 1 malá sklenice sterilovaného leča  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 50 g strouhaného tvrdého sýra  | 2 lžíce sádla  |  feferonky  |  mletá paprika  |  pepř  |  sůl  | 4 plátky alobalu

Postup přípravy receptu Vepřové kotlety s lečem v alobalu :

Lečo smícháme s rajčatovým protlakem, jemně nakrájenými feferonkami, mletou paprikou, pepřem a solí a za stálého míchání podusíme do hustoty řidší pomazánky. Z kotlet odsekneme výčnělky obratlových kostí a část obratlových kostí, maso odřízneme od kostí aspoň do poloviny, jemně je naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle. Opečené kotlety položíme na plátky alobalu, pokryjeme lečem promíchaným se strouhaným sýrem, alobal dobře uzavřeme a krátce zapečeme pod grilem nebo v hodně vyhřáté troubě.


Fotky receptu Vepřové kotlety s lečem v alobalu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové kotlety s lečem v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !