Použité suroviny receptu Vepřové maso dušené s ananasem:
600 g vepřového masa
| 80 g másla
| 1 cibule
| 1 menší mrkev
| ½ menšího ananasu
| 200 ml masového vývaru
| 100 ml ananasového džusu
| ½ lžičky kari koření
| 5 lžic jemných ovesných vloček
| sůl
| zelená petrželka
Postup přípravy receptu Vepřové maso dušené s ananasem:
Na másle osmahneme na malé kousky nakrájené vepřové maso. Přidáme jemně pokrájenou cibuli, nahrubo nastrouhanou mrkev, kari koření a podlijeme masovým vývarem. Dusíme pod pokličkou. Po 20 minutách přidáme na kostičky nakrájený oloupaný ananas, jemné ovesné vločky, přilijeme ananasový džus a dusíme ještě 15 minut. Nakonec vmícháme jemně pokrájenou zelenou petrželku a už jen chvilku prohřejeme. Podle chuti osolíme.
Fotky receptu Vepřové maso dušené s ananasem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!