140 g vepřového masa
| 20 g sádla
| 50 g rajčat
| 20 g cibule
| 5 g mouky
| 1 g sladké papriky
| 280 g pórku
| 0,2 g pepře
| 10 g citrónové šťávy
| 2 g soli
Postup přípravy receptu Vepřové maso s pórkem:
Umyté a na porce nakrájené maso lehce osmažíme v horkém tuku. Postupně přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rajčata a nakonec sladkou papriku. Rozředíme vodou a vaříme 20 minut. Pórek očistíme, umyjeme a nakrájíme na kousky o délce 2-3 cm. Vložíme k masu, opepříme a vaříme. Deset minut před dokončením zahustíme moukou, rozmícháme ve vodě. Dochutíme citrónovou šťávou.
Fotky receptu Vepřové maso s pórkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!