Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřové medailonky s těstovinami:
750 g vepřových panenek
| 5 ks šalotek
| 1 stroužek česneku
| 40 g másla
| dle chuti: sůl a pepř
| 40 ml vínovice
| 100 ml masového vývaru
| 150 g zakysané smetany
| 2 - 3 lžičky zeleného pepře
Postup přípravy receptu Vepřové medailonky s těstovinami:
1. Maso nakrájíme na plátky silné 4 cm. Šalotku a česnek posekáme. Troubu předehřejeme na 80 °C.
2. Medailonky opékáme na másle po každé straně asi 2 - 3 min. Osolíme a opepříme. Zavineme je do alobalu a udržujeme teplé v troubě.
3. Šalotku a česnek zesklovatíme ve vypečeněm tuku. Omáčku rozředíme vínovicí a vývarem. Vaříme, dokud nezhoustne. Propasírujeme ji a vmícháme smetanu. Osolíme, opepříme a posypeme drceným pepřem.
4. Podáváme s nudlemi a mladou zeleninou.
Fotky receptu Vepřové medailonky s těstovinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!