Postup přípravy receptu Vepřové nudličky s cuketou, jablky a rajčaty:
Vepřové kotlety či plátky vepřové kýty opláchneme, osušíme, lehce naklepeme a nakrájíme na nudličky. Pokapeme jednou lžící oleje, posypeme kořením a necháme v chladu nejméně půl hodiny odležet. Cukety si oloupeme a nakrájíme na proužky. Jablka neoloupeme, pouze pečlivě umyjeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na jemné plátky. Rajčata opláchneme a nakrájíme na čtvrtky či na osminky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a proužky masa opečeme. Přidáme nakrájenou cuketu a jablka a osmahneme. Poté podlijeme trochu vínem (nebo vývarem či vodou) a krátce podusíme. Přidáme nakrájená rajčata a ještě chvíli dusíme za občasného míchání. Jako přílohu lze použít brambory, rýži či těstoviny.