Použité suroviny receptu Vepřové nudličky z Bombaye:
600 g vepřového masa
| 100 g švestkových povidel
| 1 pomeranč
| dle chuti citronová šťáva
| dle chuti zázvor
| dle chuti muškátový oříšek
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Vepřové nudličky z Bombaye:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a přidáme špetku muškátu. Připavené maso orestujeme na rozpáleném oleji doměkka. Poté přidáme oloupaný, a na jemno nasekaný zázvor, citronovou šťávu a povidla. Podle potřeby přidáme trochu vody a dobře rozmícháme, aby se povidla rozpustila. Pomeranč oloupeme a vykrájíme bílé slupečky. Nakrájíme na malé kostky a přidáme do pánve. Necháme vyvařit část vody a až bude mít omáčka požadovanou konzistenci, tak můžeme podávat. Příloha-rýže.
Fotky receptu Vepřové nudličky z Bombaye:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!