Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové slezinky po cikánsku

fotka Vepřové slezinky po cikánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Vepřové slezinky po cikánsku:

600 g slezinek  | 2 cibule  | 2 rajčata  | 2 papriky  | 2 lžíce sádla  | 1 lžíce hladké mouky  | 4 feferonky  | 2 stroužky česneku  | dle chuti: sůl a pepř  | 50 g slaniny  | dle chuti: sekaný kmín  | 1 lžíce kečupu

Postup přípravy receptu Vepřové slezinky po cikánsku:

Vepřové slezinky očistíme, nakrájíme na plátky, krátce povaříme a ve studené vodě několikrát propláchneme. Na sádle zpěníme 1 cibuli, přidáme slezinky, okořeníme pepřem a kmínem, přidáme kečup a mirně osmahneme. Podlijeme vodou, přidáme na plátky nakrájená rajčata a na nudličky nakrájené papriky, rozškvařenou slaninu a třený česnek.
Zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Asi 20 minut povaříme. Na talíři sypeme porce slezinek směsí zelené petrželky, cibule, feferonek, vše nadrobno posekané.


Fotky receptu Vepřové slezinky po cikánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové slezinky po cikánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !