Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové špízy s balkánským sýrem

fotka Vepřové špízy s balkánským sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřové špízy s balkánským sýrem:

500 g vepřové panenky  | 300 g balkánského sýra  | 2 papriky  | 2 stroužky česneku  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 lžíce oleje  | dle chuti: mletou papriku  | dle chuti: grilovací koření

Postup přípravy receptu Vepřové špízy s balkánským sýrem:

Maso nakrájejte na kostičky, osolte ( ale jen mírně, protože balkánský sýr je dost slaný ), opepřete, posypte mletou paprikou, grilovacím kořením, přidejte olej, prolisovaný česnek a nechte alespon 2 hodiny proležet. Papriky omyjte, zbavte semen a nakrájejte na kostičky. Cibule oloupejte a nakrájejte na měsíčky. Balkánský sýr nakrájeejte na kostičky, dbejte, aby byly dostatečně silné, protože by se jinak lámaly. Vše střídavě napichujte na grilovací jehly. Rošt potřete olejem a jehly na něm grilujte na středním žáru asi 10-15 minut.


Fotky receptu Vepřové špízy s balkánským sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové špízy s balkánským sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !