Použité suroviny receptu Vepřové špízy s citronem:
16 malých nových brambor
| 700 g vepřové panenky
| 2 lžíce čerstvě nasekaného rozmarýnu
| 3 lžíce olivového oleje
| šťáva z 1/2 citronu
| olej
| sůl
| pepř
| dílky citronu na ozdobu
Postup přípravy receptu Vepřové špízy s citronem:
Brambory vaříme 10-12 minut v osolené vodě. Slijeme a důkladně je osušíme. Maso nakrájíme asi na 3 cm kostičky. Brambory a maso pak střídavě napichujeme na 8 špízů. Smícháme rozmarýn, olivovoý olej a citronovou šťávu a osolíme a opepříme. Směsí potřeme špízy. Grilujeme asi 1/4 hodiny, v polovině je otočíme a potřeme olejem. Podáváme s dílky citronu.
Fotky receptu Vepřové špízy s citronem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!