Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové závitky s anglickou slaninou

fotka Vepřové závitky s anglickou slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Vepřové závitky s anglickou slaninou:

4 porce vepř. kýty  | 2 plátky angl. slaniny  | 1 svazek jarní cibulky  | 1/2 l vývaru  | 3 lžíce oleje  | 1 lžíce solamylu  | 3 lžíce sojové omáčky  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Vepřové závitky s anglickou slaninou:

Plátky masa naklepeme a okořeníme solí a pepřem. Na každý plátek masa položíme půl plátku anglické slaniny a očištěné cibulky. Plátky svineme a ovážeme nití. Vložíme na rozpálený olej a ze všech stran opečeme. Přilijeme vývar a necháme 45 minut dusit. Pak závitky vyjmeme, nit odstraníme a uložíme je do tepla. Šťávu přecedíme a okořeníme sojovou omáčkou. Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jím omáčku. Závitky rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Vepřové závitky s anglickou slaninou:

Vepřové závitky s anglickou slaninou
Vepřové závitky s anglickou slaninou
Vepřové závitky s anglickou slaninou
Fotky vložil: BADAČA,mikejla 
Hodnocení receptu Vepřové závitky s anglickou slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !