Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové závitky s houbovou náplní

fotka Vepřové závitky s houbovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Vepřové závitky s houbovou náplní:

600 g vepřového masa  | 100 g hub  | 1 menší cibule  | 2 lžíce zelené petrželky  |  sůl, pepř  |  mouka

Postup přípravy receptu Vepřové závitky s houbovou náplní:

Houby očistíme, nakrájíme na malé kousky a smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí. Osmahneme v pánvičce. Ochutíme solí a pepřem a sundáme z plotny. Přimícháme zelenou petrželku. Vepřové maso nakrájíme na plátky, opatrně naklepeme a osolíme. Houbovou směs rozdělíme na maso. Každý plátek zarolujeme, svážeme nití a obalíme v mouce. Olej rozpálíme v pánvi, vložíme masové závitky, zakryjeme a asi 15 minut pečeme dohněda (aby bylo ze všech stran opečené, občas maso obrátíme). Hotové závitky vyjmeme, sundáme nit a nakrájíme na plátky. Výpek zaprášíme moukou, zalijeme vodou a uvaříme do požadované konzistence. Dle potřeby ještě trochu přisolíme.


Fotky receptu Vepřové závitky s houbovou náplní:

Vepřové závitky s houbovou náplní
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Vepřové závitky s houbovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !