Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový guláš netradičně:
500 g vepřového masa na guláš
| 2 cibule
| sladká paprika
| solamyl
| ½ litru vody
| ½ zeleninového bujonu bez GS
| sůl
| 2 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Vepřový guláš netradičně:
Maso nakrájíme na menší kousky a poprášíme sladkou paprikou. Kousky masa obalíme v solamylu a trochu osolíme. Takto upravené syrové maso dáme na několik hodin do ledničky uležet. Potom ho přemístíme do vhodného kastrolu, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a pokrájeným česnekem. Vše dobře promícháme, stále ještě bez jakéhokoliv vaření. Maso zalijeme vodou s rozpuštěným zeleninovým bujonem a dáme do vyhřáté trouby asi na 75 minut. Celou dobu s tím nic neděláme, nemícháme ani nijak nedochucujeme. O zahuštění guláše se postará použitý solamyl.
Podávat můžeme třeba s vařeným bramborem.
Fotky receptu Vepřový guláš netradičně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!