Použité suroviny receptu Vepřový guláš s fazolkami a kurkumou:
400 g vepřového masa na guláš
| gulášové koření
| 1 lžička česnekové pasty
| 1 plechovka zelených fazolek
| 1 velká cibule
| 1 lžíce oleje
| 1 malá lžička kurkumy
| rýžovo-pohankový Otesánek
Postup přípravy receptu Vepřový guláš s fazolkami a kurkumou:
Na oleji zprudka osmahneme na malé kousky nakrájené vepřové maso, pak zmírníme plamen a přisypeme gulášové koření. Potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kurkumu a česnekovou pastu a vše podlijeme vodou. Pod pokličkou dusíme doměkka. Když je maso téměř hotové, přilijeme konzervu fazolek i s nálevem. Guláš nakonec zahustíme instantní směsí rýžovo-pohankové moučky Otesánek. Solit už nemusíme, gulášové koření a česneková pasta obsahuje soli dostatek.
Fotky receptu Vepřový guláš s fazolkami a kurkumou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!