Vložil: | Evly |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřový / kuřecí Ondráš:
400 g vepřové kýty
| 100 g sádla (oleje)
| 240 g brambory očištěné
| 40 g mléka
| 80 g mouky hladké
| 3 stroužky česneku
| trošku majoránka
| špetku soli
Postup přípravy receptu Vepřový / kuřecí Ondráš:
Opláchnuté brambory jemně nastrouháme, necháme ustát a vodu scedíme. Do strouhaných brambor přidáme mléko, prosátou mouku, utřený česnek se solí, vejce, majoránku a dobře promícháme. Z opláchnuté vepřové kýty nakrájíme přes vlákno plátky, naklepeme je, okraje nařízneme a osolíme. Připravené řízky ponoříme do bramborákového těstíčka a smažíme v horkém tuku po obou stranách dozlatova.
Fotky receptu Vepřový / kuřecí Ondráš:
Fotky vložil: yourimp,jessynka,martikam,katkina,damami,aknels