Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vesnická polévka

fotka Vesnická polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vesnická polévka:

3 rajčata  | 1 cibule  | 1/2 malého celeru  |  zelená nať, sůl, mletý pepř  | 80 g rýže  | 50 g tuku  | 1 l vody

Postup přípravy receptu Vesnická polévka:

Cibuli pokrájíme na tenká kolečka. Rajčata a celer omyjeme a pokrá­jíme na větší kostky.
V kastrolu rozehřejeme olej, dáme nakrájenou ci­buli, rajčata a celer a vše podusíme. Přilijeme hor­kou vodu, osolíme, oko­řeníme a vaříme na mír­ném ohni jednu hodinu. Asi 15 minut před uvaře­ním vsypeme dobře omy­tou rýži. Před podáváním ochutíme nadrobno na­sekanou zelenou natí. Hotovou polévku mů­žeme podle chuti trochu (1-2 pecičkami umělého sladidla) osladit. Přílohou může být krají­ček černého chleba.


Fotky receptu Vesnická polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vesnická polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles