Postup přípravy receptu Veverky:
Tři veverky stáhneme, vyvrhneme, několikrát umyjeme ve studené vodě a usušíme. Vložit do připravené nádoby, zalít salátovým olejem smíchaným s citronovou šťávou a necháme hodinu stát.
Mezitím smíchat strouhanku s mlékem nebo smetanou, aby se utvořila vlhká hmota, do které přidáme houby, sůl a cibulovou šťávu. Můžeme též drobně sekanou šalotku. Veverky nadijeme, sešpendlíme nebo zašijeme, osolíme a vložíme do rendlíku. Potřeme olejem nebo sádlem a nepřikryté pečeme asi 90-110 minut do změknutí. Podléváme každých 10 minut šťávou, ve které se veverky pečou. Když jsou hotové, vyjmeme je na mísu a uděláme šťávu. Scedíme šťávu. Přidáme worcester a špetku mleté papriky. Štávu podáváme zvlášť.