Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vídeňské tvarohové řezy

fotka Vídeňské tvarohové řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Vídeňské tvarohové řezy:

těsto  | 5 vajec  | 250 g cukru  | 1/8 l oleje  | 250 g polohr. mouky  | 1/2 prdop  | 3 lžíce rybízové marmelády  | 1 lžíce vody  | krém  | 340 ml mléka  | 1 pudink vanilk.  | 500 g tvarohu  | 100 g másla  | 150 g cukru  |  cukr moučka

Postup přípravy receptu Vídeňské tvarohové řezy:

Troubu rozehřejeme na 180°C.
Vejce s cukrem ušleháme do pěny, pomalu přiléváme olej. Mouku smícháme s práškem do pečiva a vmícháme. Dobře ušleháme.
Těsto nalijeme na pečícím papírem vyložený plech a pečeme do zlatova.
Z mléka a trochy cukru uvaříme pudink. Měkké máslo vyšleháme se zbytkem cukru a vmícháme po lžících do vychladlého pudinku. Tvaroh rozšleháme a smícháme s pudinkem.
Vychlazené těsto rozřízneme podél na dva stejné pruhy. Spodní díl potřeme marmeládou, rozředěnou trochou horké vody. Natřeme tvarohový krém a přikryjeme druhým pruhem. Necháme nejlépe přes noc uležet. Posypeme práškovým cukrem a krájíme řezy.


Fotky receptu Vídeňské tvarohové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vídeňské tvarohové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !