Postup přípravy receptu Višňová buchta :
Těsto ze uvedených surovin promíchat a namačkat na dno dortové formy nebo malého pekáčku na pečicí papír a nechat 10 minut zapéct na 180 stupňů. Višňová náplň: 1/2 kg vypeckovaných višní, 2 dcl vody, 12 dkg cukru, 1 vanilkový cukr...rozvařit a poté zahustit 1 vanilkovým pudinkem....nechat prochladnout. Smetanová náplň: 1 ušlehahá smetana, 1 zakysaná smetana, 8 dkg cukru, 1 vanilkový cukr, 4 plátky želatiny. Postup: Na sušenky nalít polovinu smetanové náplně, poklást piškoty, na to lžící prochladlou višňovou náplň, druhou polovinu smetanové a nechat částečně ztuhnout v lednici nebo chvíli v mrazáku. Po ztuhnutí polít červeným dortovým želé. Podávat až 2. den, až se sušenky rozleží, důkladně vychlazené!!!