Vložil: | Malinqa |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
![4.38/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.38/10, hlasovalo 13 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 13 |
|
|
Použité suroviny receptu Vlčický buřtguláš:
asi 30dkg točeného salámu nebo 4 nožičky silných párků
| 60dkg brambor
| 2 ks cibule
| 3-4 stroužky česneku
| 2 čaj. lžičky podravky
| 4 čaj. lžičky ml. sladké papriky
| 2 čaj. lžičky koření na guláš
| obě jíšky Knorr
| olej
| sůl
| pepř
| maggi
Postup přípravy receptu Vlčický buřtguláš:
Na oleji si necháme zesklovatět na půlkolečka pokrájenou cibuli (el. sporák na č.6). Potom na ní hodíme na kousky pokrájený salám nebo párky a smažíme. Pak přidáme mletou papriku, gulášové koření, Podravku a na plátky pokrájený česnek. Zrychla orestneme (udělá se takový "povlak" - to je normální), promícháme a zalijeme trochou vody (jen aby se to drobínek ponořilo) a důkladně ode dna mícháme, dokud ten "povlak" není pryč. Potom přihodíme pokrájené brambory, zamícháme, přidáme požadovaný zbytek vody a vaříme do jejich změknutí. Když jsou brambory měkké, tak guláš zahustíme jíškama Knorr (ne moc husté, spíš tak napůl) a dochutíme solí, pepřem a maggi. Nakonec posypeme trochou majoránky a důkladně promícháme. Podáváme s chlebem.
Fotky receptu Vlčický buřtguláš:
Fotky vložil: Natural,Mangovka,Bezinka,hanina51,zuzkakorka,alenab,evulaS33