Postup přípravy receptu Voňavá polévka z Maroka:
Množství a výběr zeleniny je orientační - záleží na tom, jakou zeleninu máte rádi. Lze cokoliv vynechat nebo přidat. Hlavně cizrna a koření by však mělo zůstat. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nakrájený česnek a zasypeme římským kmínem, koriandrem a skořicí. Mícháme a osmahneme. Přidáme zeleninu (nejdřív nejtvrdší - mrkev, fazolky, papriku) a opékáme. Po chvíli přidáme zbytek zeleniny - rajčata, lilek a uvařenou cizrnu a všechno zasypeme paprikou. Zalijeme hotovým vývarem nebo vodou, do níž přidáme bujónovou kostku. Dochutíme kari, chilli a povaříme asi 20 minut. No a ve finále můžete do polévku ještě přidat uvedené koření, sůl nebo pepř, podle chuti.