Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vrtulky po italsku

fotka Vrtulky po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vrtulky po italsku:

400 g vrtulek  | dle chuti: sůl  | 4 lžíce oleje  | 1 svazek bazalky  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 l konzerva loupaných rajčat  | 1 lžička sušeného tymiánu  | 2 lžíce parmazánu  | 50 g kaparů  | dle chuti: pepř  | 250 g mozzarelly

Postup přípravy receptu Vrtulky po italsku:

1. Vrtulky uvaříme podle návodu v dostatečném množství osolené vody s 1 lžící oleje.
2. Mezitím omyjeme bazalku, osušíme dosucha, otrháme ze stonků a nahrubo posekáme.
3. Cibuli a česnek oloupeme, rozkrájíme a ve zbývajicím oleji necháme zesklovatět. Přidáme rajčata se šťávou, bazalku, tymián, parmazán a kapary. Necháme krátce vzkypět, rozmixujeme a ochutíme solí a pepřem.
4. Troubu předehřejeme na 200 °C. Vrtulky slijeme, necháme okapat a smícháme je s omáčkou. Směs vložíme do ohnivzdorné formy. Mozzarellu nakrájíme na plátky a poklademe jimi pokrm. Zapékáme v troubě asi 5 min. Ozdobíme lístky bazalky.


Fotky receptu Vrtulky po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vrtulky po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !