Použité suroviny receptu Vylepšené řezy Hraběnka :
Těsto:
| 400 g hladké mouky
| 100 g cukru
| 250 g tuku
| 4 žloutky
| 1/2 prášku do pečiva
| 350 g tvarohu
| dle chuti: cukr
| 500 g borůvek
| Na sníh: 4 bílky
Postup přípravy receptu Vylepšené řezy Hraběnka :
Na těsto si dáme všechny suroviny na vál a zpracujeme rukama. Asi 1/3 těsta oddělíme a dáme do mrazáku. Zbytek těsta dáme na plech, přidáme tvaroh smíchaný s cukrem, na něj dáme borůvky (kdo má rád sladší, pocukruje) a sníh vyšleháme do tuha, zašleháme do něj cukr a natřeme ho na borůvky. Z mrazáku si vyndáme zbytek těsta a nastrouháme na sníh. Dáme péci na cca 30 min. při 180°C. Necháme vychladnout a poté nakrájíme na kousky.