Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vypeckované višně v rumu

fotka Vypeckované višně v rumu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vypeckované višně v rumu:

500 g cukr krupice  | 1 l rum  | 1 kg višně

Postup přípravy receptu Vypeckované višně v rumu:

Višně omyjeme, vypeckujeme a dáme do velké zavařovací sklenice. Zasypeme cukrem a promícháme.

Višně poté zalijeme rumem tak, aby byly višně ponořené. Višně, které budou vyčnívat nad hladinu, začnou plesnivět.

Sklenici důkladně uzavřeme (nejlepší je igelitový sáček, který upevníme gumičkou), aby dovnitř nepronikl vzduch.

Takto zavřenou sklenici necháme v chladu a suchu 4 - 6 týdnů uležet, občas obsah promícháme. Po uplynutí této doby, jsou višně připravené k použití do různých buchet, závinů a moučníků.



Fotky receptu Vypeckované višně v rumu:

Vypeckované višně v rumu
Vypeckované višně v rumu
Fotky vložil: epospa,Natural 
Hodnocení receptu Vypeckované višně v rumu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !