Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Výtečné králičí ragú

fotka Výtečné králičí ragú
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Výtečné králičí ragú:

1 ks králík naporcovaný (eventuelně kuře)  | dle potřeby: hladká mouka  | 2 lžíce olivového oleje  | 4 větší cibule  | 1 palice česneku  | 1 lžička celého bílého pepře  | 1 ks bobkový list  | 4 ks větší rajčata (nebo konzerva nakládaných)  | 1 dl pomerančové šťávy

Postup přípravy receptu Výtečné králičí ragú:

Jednotlivé porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi si rozpálíme 1 lžíci olivového oleje a jednotlivé porce králíka v něm opečeme. Poté králíka vyjmeme a položíme do pekáčku. Na pánev přidáme druhou lžíci olivového oleje a osmažíme na něm cibule nakrájené na kolečka, NELOUPANÉ stroužky česneku a přidáme koření. Po chvíli, když cibulka zesklovatí, přidáme oloupaná, na drobno nakrájená rajčata bez jader, zalijeme šťávou z pomeranče a chvíli podusíme. Touto připravenou směsí zalijeme králíka a dáme do předem vyhřáté trouby pozvolna péci na cca 60 minut.


Fotky receptu Výtečné králičí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Výtečné králičí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !