Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výtečný osvěžující jablečný moučník

fotka Výtečný osvěžující jablečný moučník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník:

4 žloutky  | 12 dkg cukru krupice  | 12,5 dkg změklého másla  | 15 dkg polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 4 bílky - ušlehat sníh  | 3 středně velká jablka pokrájená na plátky  | Poleva:  | 1 litr jablečného moštu  | 2 vanilkové pudinky (prášek)

Postup přípravy receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník:

Utřeme žloutky s cukrem, přidáme změklé máslo, mouku s pr. do pečiva, nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech. Těsta je méně a trochu hůř se roztírá, ale určitě to zvládnete. Poté poklademe plátky jablek a dáme péci, cca 15 minut na 150 stupňů.
Připravíme si polevu - svaříme mošt s vanilkovým pudinkem, jako klasický pudink do zhoustnutí. Ještě teplou nalijeme na vychladlý moučník a necháme ztuhnout. Nejlépe do druhého dne v lednici.



Fotky receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !