Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výtečný osvěžující jablečný moučník

fotka Výtečný osvěžující jablečný moučník
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník:

4 žloutky  | 12 dkg cukru krupice  | 12,5 dkg změklého másla  | 15 dkg polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 4 bílky - ušlehat sníh  | 3 středně velká jablka pokrájená na plátky  | Poleva:  | 1 litr jablečného moštu  | 2 vanilkové pudinky (prášek)

Postup přípravy receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník:

Utřeme žloutky s cukrem, přidáme změklé máslo, mouku s pr. do pečiva, nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech. Těsta je méně a trochu hůř se roztírá, ale určitě to zvládnete. Poté poklademe plátky jablek a dáme péci, cca 15 minut na 150 stupňů.
Připravíme si polevu - svaříme mošt s vanilkovým pudinkem, jako klasický pudink do zhoustnutí. Ještě teplou nalijeme na vychladlý moučník a necháme ztuhnout. Nejlépe do druhého dne v lednici.



Fotky receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Výtečný osvěžující jablečný moučník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !